Friday, July 8, 2011

Buku PoM BoleH bOmoH!?


"Dia" sayang tetapi tidak pandai kongsi sayangnya. "Dia" kasih tetapi tidak tahu nak berkasih. "Dia" hendak menghargai tetapi tidak reti tonjol. So, kita kena bomoh "dia" supaya hapuskan segala sikap negatif itu? Atau cari sumber cam buku untuk bomoh orang itu dan ini? Oh, payah dan mengarut!



Hello, aku bukan nak ajar kalian tentang bomohkan orang. Cuma nak share satu buku yang isi kandungannya agak bagus bagi seseorang yang masih belum mengenali sikap dan hati seorang perempuan dan lelaki. Cukup lengkap. Terkandung cara bagaimana untuk memahami dua insan.



Buku ini tidak ar mahal sangat. Penuh dengan cara untuk melembutkan hati kedua-dua pihak. Perlu mengupas secara halus dan tanam dalam hati. Aku tak mahu kupas isinya satu-satu. Rugi. Oleh itu, selamat mencari, membeli dan mempelajari ya!

5 comments:

Zuraidah said...

Wah, kena grab buku ni cepat2. Haha. :D

ejoy said...

xda link download ker? hehehe

alif haris said...

bape ringgit buku tu ? haha ..
dah dpt boleh la ngurat awek ramai2 .. hahaa ..xde la^^

ïêmå å¢klê§ said...

amboi..
siap baca buku ni lagi...

ghostwriter said...

alif:harga asal rm 35 jer..mase i beli ni ade 20%. murah jer! hehhee

iema: yelaa... kate nk hubungan yg memahami...hahhaa

Related Posts with Thumbnails