Saturday, January 30, 2010

true or not????

da lame sgt aku tinggal ko wahai blog...maap yer..=p

aku salah wat keputusan ke???
masuk je tahun baru,sume baru bagi aku...
termasuk ar bout luv..=(
kalo ler org paham situasi aku n nape aku wat cam g2...
1/12/2008 aku time ko, n 1/12/2009 aku da jauh ngan ko..act,aku x de niat langsung nk pilih jalan ni,tp aku rase ni jalan terbaik tuk kite gak..even kite da jadi kwn, dat is better than jadi MUSUH.
B4 kite bawa haluan masing2, ko bagi aku lagu wild world, n ko ckp khas tuk aku..
errmmmm..mmg kena ar ngan aku..time kasih 'U'.=)

"Wild World"

La...la...la...la...la
Now that I've lost everything to you
You say you want to start something new
And it's breaking my heart you're leaving
Baby I'm grieving

And if you wanna leave take good care
Hope you have a lot of nice things to wear
A lot of nice things turn bad out there
Oh baby, baby, it's a wild world
It's hard to get by just upon a smile
(yeah...) oh baby, it's a wild world
I'll always remember you like a child girl
You know I've seen a lot of
What the world can do
And it's breaking my heart in two
Coz I never want to see you sad girl
Don't be a bad girl
But if you wanna leave take good care
Hope you make a lot of nice freinds out there
Just remember there's
A lot of bad and beware
La...la...la...la...la...baby I love you.



kepada sahabat2 yg aku syg, (mira, sidut, wawa, sue, n k.ana) thanz coz paham aku..
maap if aku melukakan ati org yg korang syg. aku tau die adalah manusia yg paling baik dlm dunia aku cz x pernah dendam or salahkan aku even aku da sakitkan die..
tp hakikat nyer CINTA x leh nk paksa..hanya aku tau nape aku wat camni..true or not tindakan aku, hope u all leh time ngan baik..
luv u all...=)

3 comments:

matrix said...

meme la cinte xle dipakse.. =) terpakse cemane tu?

ghostwriter said...

no kumen..hahhaaa
wat do u think bout luv????

matrix said...

luv bukan hak milik,tapi anugerah =P(ayat dlm filem cinta)..cinta tu yg baeknye klu same2 dpt rase syg tu kan..n yg penting klu kte ikhlas sygkan seseorg mesti kite akan dpt cinta yg kite cri..jgn pakse dri,jgn ikut org n jgn lawan kehendak dri..mesti kmu akan dpt cinta kmu tu..tapi,kdg2 kita hanya mampu merancangkan, n kte kna yakin yg ade seseorg yang mmg dah tersedia menanti kte untuk jadi seorg suami or isteri..sabar ar tgu..deh +)

Related Posts with Thumbnails