Tuesday, March 1, 2011

MaSa tErus beRlAri.. ade KAki kE??


Jam ade kaki..?? Cam pelik jer bunyi nyer~ (-_-")

Tadehal ar sal jam ada kaki or kaki ada jam... Actually aku nak emosi dengan masa yang "berlari" semakin pantas mengalahkan pelari pecut atlet Negara. Hahahaa...

Disebabkan masa, umur aku juga semakin lanjut. Bila dah lanjut, pemikiran juga makin matang. Ini mungkin. Beloom tentu pemikiran aku juga matang. Apa yang jela, jiwa aku masih muda ok..!!

Apabila "Cik Tua" menghampiri, aku mula memikirkan "soal orang tua-tua". Bukan dari segi pemikiran saja, tapi soal nak ada perabot kesayangan, rumah dan juga KAHWIN!! Lately, memang dasyat. Asyik dapat kad jemputan kawen kawan-kawan terdekat. So, aku juga perlu serius mungkin.

Malah, disebabkan "Cik Tua" juga aku mula ubah imej. Sangat lain dari "zaman purba". Normal ar, apabila umur dah separuh abad. Tapi tak hairan sangat, era "wanita" katakan...hahaha.

Jika aku kaji balik... Nih haaa....








Oiittss..!! Terkezookkss tak tengok aku nih..??

Dushh... dushh...!! Sangat budak erk..?
Kira okey sebab dapat lalui zaman "hingusan"~ Lagipun aku ni jiwa muda n tak sedar diri~ Hahahaaa....

















Masa 24 tahun... muda kot~
Ini lagi satu aksi harian... Tarik muncung panjang-panjang cam mulut itik pastu peace!! Auuww..~
Aku suka buat, biar lah!! Janji hepy... Agpun tak guna mulut manusia lain hohooooo~













Sangat best dapat lalui "masa" or zaman-zaman "notty" sehingga ar zaman "wanita" skang nii... If aku pakai hat, dah ada someone yang tegur. Issyyhh, mula-mula aaku asyik majuk jer ble kena tegur ngan "PAK CIK TUA". Tapi apabila "cinta" dah mula mengalir dalam diri, tak ada sebab aku nak pertikaikan. Lagipun tak salah if slow2 berubah ke arah yang lebih sopan. (walau diri tak de nak sopan sangat)

SO, NOW....!!
-
-
-
-
-
-
-
Jeng jeng jeng...!!

Masa masih kaku tuk mencuba... =)


Dah "masa" jadi minah bunga-bunga... (^_~)
Dia yang beria-ria nak tengok aku tampal bunga di baju niih...heheee


Ini yang aku pilih sendiri... (^_^) Tadehal sebab bukan bunga erk~
Ewaahhh.. ewaahhh... =)

Pemakaian dah lain, tapi jiwa tetap sama ok..!! Jiwa rock + kanak-kanak~ (majoo0ok) Tak kisah looorr... Janji jangan ada dengki dengan manusia lain. (Hanya iklan) hehehee... =)

Kemudian masuk part kenakan seorang manusia itu...!!! Cepat..!! Cepaatt..!! Nak kenakan PAK CIK yang sangat hot + muda~ Satu... Dua... Tiga...!!

-
-
-
-
-
-


Tarraaaa....!!!

Cute nyer Pak Cik ituuu...!!! Ni masa bila haa... masa kau dan aku muda-muda kot~
Owh, plez, u memang kena rambut panjang bro~
Sangaaattt.. tetttt..!!!


Auwww..!! Masa yang perlu dihayati bersama-sama. Lepak, soppink, makan dan BERCINTA!! Tang makan tu memang tak boleh nak lari ar. Mencuba dan terus mencuba. Sangat sonok dapat kau wahai manusia boyot..!! Emm... Skang da nampak cool n inilah rambut kesayangan hamba...
Akan dibelai dan dijaga oleh Cik Nadaya sendiri ok..~
Eyaaauuwwwww...~

Even masa berlari, melompat, dan bergolek camne pun... Aku tetap kejar dan akan ikut kau wahai MASA...!! Itu sahaja yang kau perlu tahu..~

Sekian...!!!


6 comments:

Ati Masrif said...

salam perkenalan,

wah ada perlbagai gaya dan wajah..

unik2

^____^

Imran nyambek said...

weeewit

Azza Firza said...

comel :D


TERBARU :kami memang sweet couple :D

niesz said...

hehehe..same lah..tepat kul 12 ni genap umur niesz 24 taun..ehe..

ghostwriter said...

ati: haaa... mane ade..hahaha~
imran:woott...!woott!! =)
azza: tq.. (^_^)
niesz: really..?? selamat hari tua~ hahahhaaaa...;p

murni ateerah said...

haha..itu gambar jam saya :D

Related Posts with Thumbnails