Friday, November 18, 2011

BiRu iTu -L.E.B.A.M-


Hate Blue n Blues!

Orang kata manusia yang minat biru ROMANTIK! I cukup benci colour neh. Tapi dapat "buah tangan" minat biru juga! So, TERPAKSA suka. Tak adalah suka sangat tapi buat-buat suka. Kesian pun ada.

Ini cerita biru. Biru sebab LEBAM. Lebam setelah ditimpa hadiah-hadiah hari lahir! Yuhuu..! Now, tengah joget neh! Tomorrow is my birthday. My 25th birthday. Masih MUDA okey. I'm a big birthday person. I selalu guna ayat ni bile tiba bulan NOVEMBER:

"Aunty tak nak apa2 daripada Uncle, cukuplah dapat tengok U ada depan mata I bila hari lahir saya. Mean ada di sisi, bukan jauh!"

KONON! fttt... (=__=)

Janji manis jer! Selalunya tangan ni laju-laju tunjuk itu dan ini time pergi window shopping. Sampai TERTUNJUK menda bawah yg cute nii...

_
_
_
_



The Pooh Bag! I got from OFFLINE BLOGSHOP 

Bukan I mahu, tapi dah suh amik, I nak lah! It's great! I leh masukkan segala mende yang I suka termasuk MANUSIA yang I suka. Dah jadi cam poket doraemon pun ya! 


Niat nk window shopping, tapi tiba-tiba mata terpaku! Masa ni, apa yang "buah tangan" cakap chanteq or tak... memang I tetap mahu bawa mende yang I nampak tu pulang bersama-sama dan esok terus pakai! Itulah pangai buruk I! Hahhaha

Hmmm... bila ada orang halang, nanti I sebutlah: "Sedeylah... bulan ni da ar bulan sayaa..." (nada nak majuk) So, disebabkan bibir tanam tebu ni, I dapat sesuatu daripada "buah tangan" dari atas kepala hingga ke hujung kaki! I baik sebab I jenis tak minta hadiah. (back up diri) Ekekkee..

Tapi November adalah bulan I punyer! So, seandainya mata saya terpaku melihat sesuatu yang ada di depan saya, itu milik saya!

Apa lagi! setiap kali masuk kedai, saya akan buat muka suka! If tak dapat juga, I akan TANAM TEBU TEPI BIBIR lagi. Naaahh... dapat ini pula!
_
__
______
___________




Love it...! I got from  Cotton On

Blue colour! Tak suka colour neh. Tapi cam dah terjatuh chenta la pulak. So, pasni korang pun dijemput sama tanam tebu banyak-banyak erk. Biar tebu tu manis cam gula!

Hadiah last I dapat sehelai baju. Still Blue! Hati pun dah biru sebab lebam dipukul perasaan sayang terhadap manusia "pemberi"~ Terima kasih kerana sudi bertahan ngan pangai buruk I, ya..! 



Blue colour again...! I got from FOREVER 21

See! 
Semua biru! Beg tu jer la brown. Betul la I cakap, Biru itu Lebam sebab orang yang nak bayar pun dah lebam-lebam kena pow! Ada satu ag tak dapat nak share iaitu shawl. Biru polkadot! Puas hati adeq dapat tarik pakaian biru-biru dan sungguh pandai abang yang dah hati biru bayarkan! (puji daun keladi)..

Bye...!


5 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

cheeewahhhh...;-)

kadang2 suka biru sebab tenang ja warnaya...heheh

tetiba rsa nak g shopping..ehhe

tarian jari said...

jaga-jaga, nanti duit licin!!! haha

Zuraidah said...

Haaa. Birthday akak ea hari ni? Heee. happy birthday. :)

Untung2 dapat biru walaupun tak suka sangat an. >.<"

~SaL IjOu~ said...

u r so damn lucky~ =)

Ena.Adrina said...

cantiknya leopard print tue! sukaaaa! :D

Related Posts with Thumbnails