Wednesday, November 3, 2010

PitiH lAmBanG CinTa~

Pitih itu adalah DUIT!!
Hanya RM2?? Eh, ini bukan duit hantaran laaa... Ini baru duit untuk "CHOP". Atau mungkin simbol cinta kami sebelum berkahwin. If duit ni hilang, hilang juga ar cinta itu~ Tak mau lah... Saya mahu jaga duit ini sampai ada anak sebab:

Atas motor tunggu bubuh minyak.

Si Gebu: Saya mau duit nii...
Si Ite: Eh, saya suka duit ni... Saya nak simpan duit-duit lama~
Si Gebu: Alaa...sy mau..Kalau kawan kamu tu, ngalah jer. U x.. (nada sedey)
Si Ite: Dia anak sulung, saya kategori anak bongsu. Apa-apa yang saya nak mesti dapat...
Si Gebu: Yelaaa... (nada merajuk sambil tunduk kepala)
Si Ite: Ok. saya bagi awak. Tapi simpan k. Make sure still ada ngan awak sampai kita kawen n ada anak.
Si Gebu: Yeyyyy!!! (sengih sambil wat muka poyo) Sayang awak lebey!! Saya janji saya akan simpan k...

Naik motor balik... lalallalaaaa...^^

Act, duit bukanlah penting sangat masa ni, tapi saya dipujuk dan apabila seorang lelaki itu mengalah, si perempuan akan rasa dihargai. Dalam setiap perhubungan, duit itu bukanlah masalah besar bagi saya. Apa yang penting kasih sayang. Duit itu rezeki dan rezeki itu daripada Allah s.wt. So, belajar ar menghargai apa yang ada di depan kita dengan bersyukur kepada-Nya. Neway, Time kasih sebab selalu mengalah even x ikhlas~ Kehkehkeeehhh....

3 comments:

Zarisa said...

no money no honey..

keh keh keh

pjo said...

ile xpo.. nga saya ado 1...

ghostwriter said...

kak zarisa: yupss..!!!duit ...duit!!!

pjoe:ayoo0o... sipe ugoks ko? hhahaha

Related Posts with Thumbnails